Jaap van den Broek stopt als raadslid van Hart voor Oegstgeest

Persbericht Hart voor Oegstgeest  –  13 juli 2023

Jaap van den Broek

stopt als raadslid van Hart voor Oegstgeest

Bij zijn kandidaatsteling voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 heeft

Jaap van den Broek aangegeven niet voor de hele zittingsperiode als raadslid te gaan. Hij vond en vindt nog steeds dat een jongere generatie aan de beurt is.

Daarvoor maakt hij nu plaats.

Jaap blijft zijn hart voor Oegstgeest houden en zal daarom lid van het bestuur van de enige lokale partij van het dorp blijven.

Hij zal nu meer tijd hebben voor zijn andere vrijwilligersactiviteiten. Vooral zijn actie Fietsen voor Vluchtelingen/statushouders en Fietsmaatjes Oegstgeest zullen daarvan profiteren.

De fractie en bestuur van Hart voor Oegstgeest danken Jaap voor zijn jarenlange inzet in de raad en zijn blij dat hij bij Hart voor Oegstgeest betrokken blijft als bestuurslid.

Binnenkort zal bekend gemaakt worden wie Jaap van den Broek zal gaan vervangen in de Gemeenteraad.

Karin Rosdorff fractievoorzitter

Frits van Dissel voorzitter bestuur                                                             

Voor verdere informatie:

tel: 06 2409 6634  

Mail: info@hartvooroegstgeest.nl 

                             

                                   

Hart voor Oegstgeest is in 1993 opgericht als een vereniging van verontruste burgers in Oegstgeest. Daaruit is de lokale politieke partij Leefbaar Oegstgeest voortgekomen. In verband met de kleuring die het begrip “Leefbaar” door latere oprichting van andere lokale partijen heeft gekregen, is de naam in 2016 gewijzigd in Hart voor Oegstgeest. Die naam geeft precies weer waar het voor staat. Voor Hart voor Oegstgeest staat het groene en dorpse karakter en de zelfstandigheid van Oegstgeest voorop. Samenwerking in de regio is essentieel op gebieden zoals wonen, infrastructuur, energietransitie, jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning maar daarbij moet de gemeente Oegstgeest echter wel de regie blijven houden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.