Karin Rosdorff benoemd tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen maart 2022

Persbericht Hart voor Oegstgeest30 september 2021

Karin Rosdorff lijsttrekker van Hart voor Oegstgeest

Gisteravond hebben de leden van Hart voor Oegstgeest Karin Rosdorff unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezing.

Karin heeft ook in de aflopende raadsperiode bewezen de belangen van de inwoners uitstekend te behartigen. Er is grote waardering voor de inzet en vooral inhoudelijk gedegen voorbereiding waarmee zij, eerst als raadslid, en na het vertrek van Frits van Dissel uit de raad, als fractievoorzitter optreedt.

Karin deed in deze eerste ledenvergadering sinds de Corona crisis, de leden verslag over de voor alle inwoners belangrijke zaken zoals o.a. de overdracht van taken van SP71 naar de gemeente Leiden, de uitdagingen in het Sociaal Domein, de ruimtelijke plannen in o.a. Endegeest en Nieuw Rhijngeest Zuid, het gebrek aan een Integraal Ruimtelijk Afwegingskader, de bouw van betaalbare (huur)woningen en het parkeerbeleid.

Drie zaken zijn ook door de ALV meegegeven aan Karin: Het belang van de zelfstandigheid van Oegstgeest. Projectontwikkelaars zijn niet de baas in Oegstgeest. Het belang van onze inwoners moet centraal blijven staan!

We wensen Karin Rosdorff veel succes in de komende verkiezingscampagne.

Karin Rosdorff

Dick de Groot

Voorzitter Hart voor Oegstgeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.